Medlemskab


Kontingent

Du kan se kontingentet for det enkelte hold under holdbeskrivelsen. Der står, hvis det er incl. t-shirt til opvisningen (gælder kun for vintersæsonen). Der er bindende tilmelding og betaling, så længe der er plads på holdet.

Såfremt springinstruktøreren vurderer, at gymnasten hører til på et andet niveau end det gymnasten er tilmeldt, er der mulighed for at blive flyttet til et andet springhold, såfremt der er ledige pladser.

Der gives ikke søskende rabat og kontingentet dækker for hele sæsonen og er ikke fastlagt ud fra et bestemt antal træninger.

Spørgsmål vedr. kontingent til Marcus på marcus@kifgs.dk

Refundering

Der er ikke prøvetræning, da vi de sidste par år har haft ventelister på de fleste af vores hold og derved ikke kan garantere en plads på holdet, hvis der ikke er betalt.
Men hvis du er tilmeldt og har betalt og bagefter vurderer, at holdet ikke er noget for dig, kan du inden 3. træninger bede om at få kontingentet retur ved at rette henvendelse til kassereren på marcus@kifgs.dk.

Der er bindende tilmelding og betaling, hvilket betyder at hvis man efter 3. træning vælger at stoppe er der ingen refundering af kontingentet. Der er heller ikke refundering af evt. forskel i kontingent, hvis man skifter hold midt i sæsonen.

“OBS: til sommergymnastik foretages der ikke refusion eller prøvetræninger.”
Hvis du har tilmeldt dig et forkert hold, så ret henvendelse til kassereren på marcus@kifgs.dk

Støttemedlem