Spring ind i natten 2022

SPRING IND I NATTEN 7. og 8. oktober 2022 

HAR DU “MULLERNE” & KONDIEN I ORDEN?

  • og er en rigtig natteravn?

Er DU så klar til den fedeste, sjoveste og længste springtræning? Hvis JA, så meld dig til spring ind i natten. Her kan du træne en masse fede nye spring og møde en masse KIF gymnaster på din egen alder fra de andre hold.

Alle gymnaster der er mellem 10-16 år, fra KIF TEMPOSPRING, KIF TURBOSPRING, KIF JUNIORSPRING & KIF PARKOUR i KIF Gymnastik & Spring kan deltage.

Træningen forløber fra fredag d. 7. oktober kl. 19.00 til lørdag d. 8. oktober kl. 13.00

Begge dage vil være fyldt med springtræning, underholdning og overraskelser – og selvfølgelig spise- og drikkepauser, som er inkluderet i prisen (husk fredag skal der spises hjemmefra). Dele af springtræningen vil minde om de normale træninger, hvor du har mulighed for at lære og forbedre en masse seje spring. Derudover vil der være alternative springaktiviteter, hvor du kan prøve at springe på nye, sjove og meget anderledes måder. Vi overnatter i multisalen. Lørdag holder vi fremvisning for forældre fra kl. 12.15, hvorefter gymnasterne får en sandwich inden farvel.

Har du lyst til at deltage, skal du tilmeldes via hjemmesiden. Der er plads til ca. 50 deltagere, så der gælder først til mølle princippet. Prisen for at deltage er 350,- kr. der skal betales ved tilmelding. Tilmeldingen er bindende. Ved eventuelle spørgsmål kontaktes Marcus: marcus@kifgs.dk

Medbring: toiletgrej, nattøj, spring tøj, dyne/sovepose, luftmadras, hovedpude, håndkæder, varmt tøj og evt. småpenge til køb af slik og sodavand samt masser af godt humør og springenergi.

HUSK at komme veludhvilet – det bliver en laaaaaang nat!

Tilmeld dig her: