KIF Tempospring

KIF Tempospring er fra 3. klasse og opefter. Det er et hold, som er blandet med oprykkere fra KIF Multispring, som er startet i 3. klasse og for børn som er nybegyndere, men er startet i 3. klasse. Holdet er for både piger og drenge.

Med udgangspunkt i de grundlæggende elementer vil vi give dig introduktion til de lidt sværere ting, så vi sikrer, at du får de udfordringer, der er gode for dig. Vi arbejder blandt andet meget på at sikre, at de tekniske færdigheder er til stede, før vi kommer videre med de mere krævende spring. De spring vi vil arbejde med foregår meget på airtrack samt i stor- og minitrampolin. Vi arbejder mod at kunne udføre perfekte vejrmøller, araberspring, saltoer og håndstand. Derudover begynder vi at arbejde på sværere momenter, som vi ikke forventer bliver til færdige spring før om nogle år. Det er blandt andet flikflak, kraftspring og salto med skrue, som vi bygger op på teknikbaner, hvor alle kan være med.

Sæson 2022/2023:
Uge 35 – 12

Holdleder:
Lars Thomhav

Tid:
Torsdage kl. 17.00 – 18.30

Sted:
Koldinghallerne, hal 2
Ambolten 2-6
6000 Kolding

Kontingent:
Kr. 575 for resten af sæsonen inkl. t-shirt til opvisningen


 • Instruktører har lov til at tage billeder på holdet til træningsbrug.
 • Hvis du har spørgsmål omkring holdet er du meget velkommen til at skrive til os via Kontakt.
 • Der skal være tilmeldt og betalt inden første træning
 • Der vil ikke være mulighed for prøvetræninger – se mere her.
 • Der kan forekomme egenbetaling til opvisningstøj på enkelte hold.

 • Lars Thomhav

  Instruktør: KIF Tempospring, KIF Turbospring, KIF Drenge-Gym


 • Ása Vilborg Hallgrímsdóttir

  Instruktør KIF Multispring, KIF Tempospring Aktiv i KIF siden 2016 Uddannelse/erfaring Internt modtagningskursus (2016)SkadehjælpSkadehjælpskursus (2020)SMT1