Spring ind i natten 2023

OBS. Tilmelding lukket

HAR DU “MULLERNE” & KONDIEN I ORDEN?! – og er du en rigtig natteravn?!

Er DU så klar til den fedeste, sjoveste og længste springtræning? Hvis JA, så meld dig til spring ind i natten. Her kan du træne en masse fede nye spring og møde en masse KIF gymnaster fra de andre hold. 

Alle gymnaster på KIF Tempospring, KIF Turbospring, KIF Juniorspring og gymnaster fra 3. til 9. klasse på KIF Parkour kan deltage. 

Træningen forløber fra fredag d. 6. oktober kl. 19.00 til lørdag d. 7. oktober kl. 12.00

Begge dage vil være fyldt med springtræning, underholdning og overraskelser – og selvfølgelig spise- og drikke pauser, som er inkluderet i prisen (husk fredag skal der spises hjemmefra). Dele af spring træningen vil minde om de normale træninger, hvor du har mulighed for at lære og forbedre en masse seje spring. Derudover vil der være alternative spring aktiviteter, hvor du kan prøve at springe på nye, sjove og meget anderledes måder. Vi overnatter fælles i koldinghallerne. Lørdag holder vi fremvisning for forældre fra kl. 11.15.

Har du lyst til at deltage, skal du tilmeldes via hjemmesiden. Prisen for at deltage er 400,- kr. der skal betales ved tilmelding på vores hjemmeside. Tilmeldingen er bindende. Ved eventuelle spørgsmål kontaktes Marcus: marcus@kifgs.dk

Medbring: toiletgrej, nattøj, springtøj, dyne/sovepose, luftmadras, hovedpude, håndklæder, varmt tøj og evt. småpenge til køb af slik og sodavand samt masser af godt humør og springenergi. 

HUSK at komme veludhvilet – det bliver en laaaaaang nat!

Tilmeld dig her: