KIF Juniorspring

Dette hold udtages blandt piger og drenge på KIF Turbospring. Der kræves grundlæggende gymnastiske færdigheder, for at kunne være med. Hvis du er ny gymnast i foreningen, så kontakt holdlederen.

Vi arbejder videre og forfiner de spring, vi har lært på KIF Turbospring. Vi skal nu træne meget i at gå på hænder, sætte flere spring sammen og lave en salto i flot højde. Vi arbejder mod at færdiggøre mange af de sværere spring som araber-flikflak og strakt salto. Vi forsøger også at overføre vores skrue fra teknikbaner mod det endelige spring. Vi arbejder også med at lave forlæns salto på airtrack samt mange andre spændende og udfordrende øvelser. 

På holdet begynder vi at introducere gymnasterne til, hvad det vil sige at være et showhold. Derfor laver vi også nogle anderledes øvelser som flyveruller og dobbeltarbejde. Det hele forsøger vi at sætte sammen til en ny og spændende spring-/akrobatikserie. 

KIF Juniorspring deltager, udover i KIFgs egen opvisning, også i DGI’s opvisning i Vejle 2023. Andre opvisninger kan forekomme.

Sæson 2022/2023:
Uge 35 – 12

Holdleder:
Marcus

Tid:
Mandage kl. 18.30 – 20.30

Sted:
Koldinghallerne, hal 2
Ambolten 2-6
6000 Kolding

Kontingent:
Kr. 1050 inkl. t-shirt til opvisningen


 • Instruktører har lov til at tage billeder på holdet til træningsbrug.
 • Hvis du har spørgsmål omkring holdet er du meget velkommen til at skrive til os via Kontakt.
 • Der skal være tilmeldt og betalt inden første træning
 • Der vil ikke være mulighed for prøvetræninger – se mere her.
 • Der kan forekomme egenbetaling til opvisningstøj på enkelte hold.

 • Marcus Hestbech Christiansen

  Holdleder KIF Juniorspring Instruktør KIF After-MIX Aktiv i KIF siden 2013 Uddannelse/erfaring Mangeårige gymnastSMT1Kolding kommunes ungdomslederpris 2014KIF´s ledertalent 2015SM2ST2Skadehjælpskusus 2020


 • Emil Seerup

  Holdleder KIF Aspirant Instruktør KIF Supermix Aktiv i KIF siden 2017 Uddannelse/erfaring Mangeårig instruktør Tidligere gymnast på Ollerup DGI instruktør kursus 1 og 2 Spring sikker basic SMT1 Lederuddannelse fra Ollerup (LUP)