Holdtilmelding - vintersæson 2020/21


Så er vi klar med endnu en sæson - dog med lidt ændrede retningslinjer grundet COVID-19.  

Du kan under holdbeskrivelse læse om de hold vi har og hvornår de træner.
Tilmelding lukker i december eller når holdene er fyldt op. Du er velkommen til at skrive dig på venteliste - det er gratis. 
 


Hvis du kunne tænke sig at være instruktør eller kender en der kunne være interesseret så kontakt os i dag!


 

Læs venligst dette inden du tilmelder:

Hvis du tilmelder dit barn, så er det barnets oplysninger (navn og fødselsdato) vi skal bruge - gælder også på familie- og tonseholdet. Følg vejledningen i den grå boks.

Vær opmærksom på, at på flere af vore børne- og springhold bliver holdene meget hurtigt fyldt op, så vil man være sikker på en plads, er det en god ide at tilmelde barnet holdet, så snart tilmeldingen åbner. Er holdet alligevel ikke som forventet, er det muligt at få beløbet refunderet indenfor de første 2 træninger.

Selvom et hold skulle være fyldt op, så fortvivl ikke. Det er muligt at tilmelde sig på ventelisten. Det opfordrer vi til at du gør. Så undersøger vi hos instruktørerne, om de kan tage flere ind på holdet. Du hører fra os, straks der bliver en plads ledig.

Hvis du allerede er (har været) medlem bedes du bruge din adgangskode, mail eller mobilnr. ved registering, for at undgå dobbeltregistering. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, opretter du bare som nyt medlem. 

Det vil hjælpe os meget, hvis du vil udfylde så mange kontaktoplysninger som muligt, dvs. en e-mail og mobilnr., da alle informationer fra holdet/foreningen bliver sendt som e-mail eller sms. Det gælder fx evt. aflysning af træning og lignende. Så hvis du ikke har oplyst din e-mail og mobilnr. til os, sendes en e-mail med dit (barnets) navn og oplysninger til Vivi Winsløw.
Såfremt du ikke har dankort bedes du sende en email til Vivi Winsløw.

| KIF gymnastik og Spring |