Hvilket hold skal jeg vælge?Sæsonen er nu i gang, og vi har afholdt vurdering for denne sæson.
Men ønsker du vurdering, så kontakt Emil Seerup 31 19 92 52 på emil@kifgs.dk

---oo0oo---

Alle, der har gået til sommerspring, er blevet vurderet (ingen sommersæson 2020). Hvis du ikke har gået til sommerspring eller ikke er blevet vurderet, anbefaler vi vurderingsaften inden opstart, for at finde ud af hvilket niveau dit barn ligger på, så hun/han bliver tilmeldt det rigtige hold.

Vurdering er onsdag d. 12 august 2020

Kl. 17-19  fra 3. klasse og op - mødetid kl. 17 (vær obs på at gymnasterne godt kan være færdig før tid.)

Som led i, at KIFgs er blevet certificeret springsikker forening, men også for at sikre, at den enkelte gymnast udfordres på rette niveau, er foreningen blevet bedre til at sikre, at den enkelte gymnast kommer på det rigtige hold.

Det betyder, at den vurdering, der er lavet på den enkelte gymnast (ved sommerspring) og til vurderingsaften vægtes meget højt, da det handler om den springtekniske sikkerhed for den enkelte gymnast og dennes progressive udvikling.

Da vi tidligere har oplevet, at vores vurderinger bliver overhørt, er følgende procedure stadig gældende:
Hvis en gymnast er meldt til et hold højere end vurderet, vil gymnasten uden videre blive flyttet tilbage på det hold, han/hun gik på sidste sæson. Skulle der på dette hold være venteliste, vil barnet komme bag i køen.

Kontakt holdlederen, hvis du har spørgsmål om holdet eller i tvivl om, hvilket hold du skal vælge.

Hvis der er hold, hvor der ikke er holdleder/instruktør til, så vil holdet ikke blive åbent for tilmelding. Hold i stedet øje med hjemmesiden.

Hvis vi ikke kan afholde vurdering pga. forsamlingsforbuddet, skal der tilmeldes det hold man selv vurderer udfra vores holdbeskrivelser, hvor tilmeldingen er med forbehold for ændring af holdlederen inden for de første 14 dage.

Læs venligst dette inden du tilmelder:

Hvis du tilmelder dit barn, så er det barnets oplysninger (navn og fødselsdato) vi skal bruge - gælder også på familie- og tonseholdet. Følg vejledningen i den grå boks.

Vær opmærksom på, at på flere af vore børne- og springhold bliver holdene meget hurtigt fyldt op, så vil man være sikker på en plads, er det en god ide at tilmelde barnet holdet, så snart tilmeldingen åbner. Er holdet alligevel ikke som forventet, er det muligt at få beløbet refunderet indenfor de første 2 træninger.

Selvom et hold skulle være fyldt op, så fortvivl ikke. Det er muligt at tilmelde sig på ventelisten. Det opfordrer vi til at du gør. Så undersøger vi hos instruktørerne, om de kan tage flere ind på holdet. Du hører fra os, straks der bliver en plads ledig.

Hvis du allerede er (har været) medlem bedes du bruge din adgangskode, mail eller mobilnr. ved registering, for at undgå dobbeltregistering. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, opretter du bare som nyt medlem. 

Det vil hjælpe os meget, hvis du vil udfylde så mange kontaktoplysninger som muligt, dvs. en e-mail og mobilnr., da alle informationer fra holdet/foreningen bliver sendt som e-mail eller sms. Det gælder fx evt. aflysning af træning og lignende. Så hvis du ikke har oplyst din e-mail og mobilnr. til os, sendes en e-mail med dit (barnets) navn og oplysninger til Vivi Winsløw.
Såfremt du ikke har dankort bedes du sende en email til Vivi Winsløw.

| KIF gymnastik og Spring |