KIF Tempospring 

KIF Tempospring er holdet efter KIF Multispring.
Du kan lave ruller, vejrmøller og stå på hænder, (eller hvis du går i 3. kl. eller derover og aldrig har gået til spring før), så er tempospring lige noget for dig. Der er både piger og drenge på holdet.
 
Med udgangspunkt i de grundlæggende elementer vil vi give dig introduktion til de lidt sværere ting, så vi sikrer, at du får de udfordringer, der er gode for dig. Vi arbejder blandt andet meget på at sikre, at de tekniske færdigheder er til stede, før vi kommer videre med de mere krævende spring. De spring vi vil arbejde med foregår meget på airtrack samt i stor- og minitrampolin. Vi arbejder mod at kunne udføre perfekte vejrmøller, araberspring, saltoer og håndstand. Derudover begynder vi at arbejde på sværere momenter, som vi ikke forventer bliver til færdige spring før om nogle år. Det er blandt andet flikflak, kraftspring og salto med skrue, som vi bygger op på teknikbaner, hvor alle kan være med.

Instruktører har lov til at tage billeder på holdet til træningsbrug.

Hvis du har spørgsmål omkring holdet er du meget velkommen til at skrive eller ringe til holdlederen.


Holdet træner hver torsdag kl. 17.00 - 18.30 i Koldinghallerne, hal 2. Kontingent kr. 925,-. inkl. t-shirt til opvisningen. Der kan forekomme egenbetaling til opvisningstøj på enkelte hold.


Holdleder
Tove L. Hauge

tovelund67@gmail.com

60 59 34 08
KIF Gymnastik & Spring | Ambolten 2-6 | 6000 Kolding |CVR. Nr. 15907312