KIF Familiegymnastik ca. 1½ til 3 år


KIF Familiegymnastik er et hold, hvor forældre og barn laver gymnastik sammen, så børnene får den optimale start indenfor gymnastik.

Vi arbejder med børnenes 3 primær sanser (labyrint, taktil og kinæstesisanserne). De første 20-25 minutter er forbeholdt til sange/musik, lege og stafetter. 
Børn og forældre vil blive introduceret for gymnastikkens forskellige redskaber og lærer igennem leg og musik, at bevæge sig på en helt ny måde.

Derfor skal både forældre og børn have tøj på, som man kan svede i, men også tøj, som er nemt at røre og bevæge sig i. For at kunne gå på holdet og følge undervisningen skal barnet kunne gå sikkert. Der bliver lagt stor vægt på at forældre (og børn) er med til både at tage redskaber frem og sætte tilbage igen. 
Instruktører har lov til at tage billeder på holdet til træningsbrug.


Hvis du har spørgsmål omkring holdet er du meget velkommen til at skrive eller ringe til holdlederen. (Der er ikke prøvetræning - læs mere under Refundering - under Tilmelding/Kontingent)


Holdet træner hver mandag kl. 16.10 - 17.00 i Koldinghallerne, hal 2. Kontingent kr. 675,- er inkl. T-shirt til barn + mor eller far til opvisningen. Der kan forekomme egenbetaling til opvisningstøj på enkelte hold.


Holdleder
Malene Krabsen

anne@kifgs.dk

 
KIF Gymnastik & Spring | Ambolten 2-6 | 6000 Kolding |CVR. Nr. 15907312