Hvilket hold skal jeg vælge...?

Alle, der har gået til sommerspring, er blevet vurderet. Hvis du ikke har gået til sommerspring eller ikke er blevet vurderet, anbefaler vi vurderingsaften inden opstart, for at finde ud af hvilket niveau dit barn ligger på, så hun/han bliver tilmeldt det rigtige hold.

Vurdering er onsdag den 15. august 2018
Kl. 17-18.30 for gymaster fra 0. til og med 2. klasse - mødetid kl. 17.
Kl. 18.30-21 er det fra 3. klasse og på - mødetid kl. 18.30 (vær obs på at gymnasterne fra begge vurderinger godt kan være færdig før tid.)

Som led i, at KIFgs er blevet certificeret springsikker forening, men også for at sikre, at den enkelte gymnast udfordres på rette niveau, er foreningen blevet bedre til at sikre, at den enkelte gymnast kommer på det rigtige hold.

Det betyder, at den vurdering, der er lavet på den enkelte gymnast (ved sommerspring) og til vurderingsaften vægtes meget højt, da det handler om den springtekniske sikkerhed for den enkelte gymnast og dennes progressive udvikling.

Da vi tidligere har oplevet, at vores vurderinger bliver overhørt, er følgende procedure stadig gældende:
Hvis en gymnast er meldt til et hold højere end vurderet, vil gymnasten uden videre blive flyttet tilbage på det hold, han/hun gik på sidste sæson. Skulle der på dette hold være venteliste, vil barnet komme bag i køen.

Kontakt holdlederen, hvis du har spørgsmål om holdet eller i tvivl om, hvilket hold du skal vælge.

Hvis der er hold, hvor der ikke er holdleder/instruktør til, så vil holdet ikke blive åbent for tilmelding. Hold i stedet øje med hjemmesiden.

KIF Gymnastik & Spring | Ambolten 2-6 | 6000 Kolding |CVR. Nr. 15907312